Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava inovativnim poduzetnicima

Autor: Marina Pauletić 19.09.2023

novac_euro_2022__3_ Foto: ilustracija

Na raspolaganju je 60 tisuća eura.

Rijeka - Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom objavila je Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava za poduzetničke inovacijske projekte s područja Primorsko-goranske županije koji je otvoren do 13. listopada 2023. godine.

Na raspolaganju je 60 tisuća eura, dok se pojedinom prijavitelju mogu dodijeliti sredstva u minimalnom iznosu od 7 tisuća eura te maksimalnom iznosu od 20 tisuća eura.

Projekt „Komercijalizacija inovacija“ Zaklada FIPRO kontinuirano provodi u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i time potiče razvoj inovativnog poduzetništva.

Sredstva se dodjeljuju za financiranje troškova razvoja i komercijalizacije inovacija; izrade ili nabave potrebne opreme, alata i materijala za izradu inovacije; izrade, ispitivanja, usavršavanja prototipa proizvoda ili postupka pružanja usluge; pripreme za izlazak na tržište, promotivnih aktivnosti te aktivnosti ugovaranja i razvoja distributivno prodajnih kanala; certificiranja ili atestiranja proizvoda ili usluga radi izlaska na tržište te pretraživanja stanja tehnike, pripreme i zaštite intelektualnog vlasništva.

Sva potrebna dokumentacija i više informacija objavljeni su na službenoj web stranici Zaklade FIPRO i na stranicama Županije.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...