Od 26. rujna do 19. studenog privremena regulacija prometa u riječkim ulicama Tome Strižića i Vjekoslava Dukića

Autor: Nikola Cvjetović 25.09.2023

Glavni-projekt-izgradnje-rotora-na-krizanju-Tome-Strizica-i-Vjekoslava-Dukica-900x600

Predmetnim izvođenjem radova u Ulici Tome Strižića promet će se regulirati naizmjenično slobodnim prometnim trakom putem građevinskih semafora, dok će se Ulica Vjekoslava Dukića privremeno preregulirati u jednosmjernu (smjer sjeverozapad – jugoistok), čime će biti onemogućeno skretanje iz Ulice Tome Strižića u Ulicu Vjekoslava Dukića.

Rijeka - Radi izvođenja radova na izgradnji rotora te izgradnji sustava odvodnje i rekonstrukcije vodoopskrbne mreže u periodu od 26. rujna do 19. studenog uspostavlja se privremena regulacija prometa na području ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića.

Predmetnim izvođenjem radova u Ulici Tome Strižića promet će se regulirati naizmjenično slobodnim prometnim trakom putem građevinskih semafora, dok će se Ulica Vjekoslava Dukića privremeno preregulirati u jednosmjernu (smjer sjeverozapad – jugoistok), čime će biti onemogućeno skretanje iz Ulice Tome Strižića u Ulicu Vjekoslava Dukića. Prometovanje vozila vodit će se obilazno putem Ulice Ivana Matrljana koja će se preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja istok – zapad) te putem Sveučilišne avenije.

Radovi uključuju izgradnju rotora na raskrižju ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića te izgradnju sustava odvodnje i rekonstrukcije vodoopskrbne mreže u predmetnim ulicama (prelaganje sanitarne odvodnje i vodoopskrbe). Investitori radova su KD Vodovod i kanalizacija i Grad Rijeka, a izvođač radova je tvrtka Izgradnja d.o.o. iz Crikvenice.

Mole se svi sudionici prometa na strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa te je preporuka na korištenje okolnih obilaznih pravaca.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...