Od danas privremena regulacija prometa u Dukićevoj i Strizićevoj ulici radi izgradnje rotora i rekonstrukcije vodovoda

Autor: Marina Pauletić 26.09.2023

wp-content/uploads/2021/09/radovi_cesta_promet.jpg

Pozivaju se svi sudionici prometa na oprez.

Rijeka - Radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže, izgradnji sustava sanitarne odvodnje te izgradnji rotora, od danas, 26. rujna uspostavlja se privremena regulacija prometa u Ulici Tome Strižića i Vjekoslava Dukića. Privremena regulacija prometa trajat će do 19. studenog.

U Ulici Tome Strižića promet će se regulirati naizmjenično slobodnim prometnim trakom putem građevinskih semafora, dok će se Ulica Vjekoslava Dukića privremeno preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja sjeverozapad – jugoistok). Bit će onemogućeno skretanje iz Ulice Tome Strižića u Ulicu Vjekoslava Dukića. Prometovanje vozila voditi će se obilazno putem Ulice Ivana Matrljana koja će se preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja istok – zapad) te putem Sveučilišne avenije.

Investitori radova su KD Vodovod i kanalizacija te Grad Rijeka, a izvođač radova je tvrtka IZGRADNJA d.o.o. iz Crikvenice. Prometni projekt privremene regulacije prometa izradila je tvrtka 4F-PROJEKT d.o.o iz Kraljevice.

Pozivaju se svi sudionici prometa na oprez, strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa u navedenom razdoblju, a preporučuje se korištenje okolnih obilaznih pravaca.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...