Od Filozofskog fakulteta u Rijeci do karijere u novim zanimanjima: IT, HR, Data Research i Business Development

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 23.05.2022

wp-content/uploads/2018/04/filozofski-fakultet-1.jpg

Na radionici će se govoriti o trendovima u zapošljavanju u novim zanimanjima te iskustvima zapošljavanja osoba sa završenim filozofskim fakultetom i prednostima koje filozofski fakultet nudi u odnosu na druge fakultete.

Rijeka - Kompanija ch-aviation je međunarodna kompanija koja se bavi podacima i vijestima u zrakoplovnoj industriji i koja trenutno otvara veći broj novih radnih mjesta te će spomenute mogućnosti predstaviti i studentima Filozofskoga fakulteta u Rijeci. Tako će gđa Ana Šeničnjak, voditeljica ljudskih resursa tvrtke ch-aviation, u četvrtak, 26. svibnja održati radionicu na temu Od Filozofskog fakulteta u Rijeci do karijere u novim zanimanjima: IT, HR, Data Research i Business Development, na kojoj će, među ostalim, govoriti o trendovima u zapošljavanju u novim zanimanjima te iskustvima zapošljavanja osoba sa završenim filozofskim fakultetom i prednostima koje filozofski fakultet nudi u odnosu na druge fakultete. Radionica će se održati u prostoriji F-106 od 13:00 do 14:30 sati.

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020".

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...