Od ove subote "Advent na Koblerovom", u atraktivnom grijanom šatoru, uz disko hitove i sjajnu gastro ponudu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.11.2022

wp-content/uploads/2020/11/kobler-advent-2020.jpg

Program će potrajati sve do kraja godine, a ovoga će puta svi željni riječke blagdanske atmosfere biti zaklonjeni od kiše i vjetra, zahvaljujući natkrivenom grijanom šatoru, dekoriranom od strane riječkog umjetnika Vladimira Tomića.

Rijeka - Jedan od omiljenih riječkih trgova, Koblerov trg, i ovih će blagdana Riječanima i njihovim gostima ponuditi mnoštvo gastronomskih i glazbenih užitaka i to već od ove subote, 26. studenog 2022.g. kada počinje - Advent na Koblerovom! Program će potrajati sve do kraja godine, a ovoga će puta svi željni riječke blagdanske atmosfere biti zaklonjeni od kiše i vjetra, zahvaljujući natkrivenom grijanom šatoru, dekoriranom od strane riječkog umjetnika Vladimira Tomića. Pozornicu u šatoru postavlja dBoki, što jamči sjajan razglas, atraktivnu rasvjetu i scenografiju te disko kugle, koje će posjetitelje vratiti u zlatno doba plesne glazbe i diskoteka, uz nastupe renomiranih DJ-a, a moći se pratiti i utakmice Hrvatske na SP-u u Kataru.

Sudionici i organizatori ovogodišnjeg Adventa na Koblerovom, a to su "Garcon bar", Bistro-pizzeria „Maslina na Zelenom trgu“ i "Fiorello pub", svoje će posebne blagdan-ske gastro bravure ponuditi u tri adventske kućice, što će zadovoljiti svačija nepca. "Maslina na Zelenom trgu" priprema Calzone pulled pork, Roast beef sandwich, Cubano sandwich kao i Veggie Edgy - opciju za vegane i vegetarijance, a sve uz butelje legendarnog Simčičevog Sivog Pinota ili Cabernet Sauvignona, domaćih rakija i likera. Fiorello pub i Garcon bar pripremat će Hot Punches (Figaro, Apple pie, Wild Irishman, Hot Jerry), Hot Shots (Irish caramel, Dark chocolate, Maslina badem i suha smokva) kao i druga iznenađenja.

Posebno je atraktivan ovogodišnji glazbeni program pod nazivom "Disco Fever Funky Town", u kojem nastupaju renomirani riječki DJ-i, koji će posjetitelje rasplesati urbanom plesnom glazbom, ali i hitovima '70-ih, '80-ih i '90-ih godina. Oni su DJ Voljen, DJ Jakša, DJ Tommy i DJ Sale For Love, a zasvirat će i Techno Vikings, Fe-đa, The Funkables i Reaktivo Band. Usto, na velikom će se ekranu moći pratiti i nastupi hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Advent na Koblerovom otvara se u subotu, 26. studenog, oko 19 sati svirkom legendarnih Techno Vikingsa i DJ-a Voljena, koje će uslijediti nakon paljenja prve adventske svijeće na Koblerovom trgu, što je na programu od 17 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...