Održavanje humanitarne utrke Wings for life run app Kampus Rijeka

Autor: Marina Pauletić 06.05.2023

wings_for_life_grobnik1 Foto: arhiva

Start i cilj su na Kampusu.

Rijeka - U nedjelju, 7. svibnja s početkom u 13 sati, treći put zaredom održava se humanitarna utrka Wings for life run kao app run na riječkom području.

Ove godine domaćin je Sveučilište u Rijeci, a organizatori Studentski zbor Sveučilištau Rijeci i Društvo sportske rekreacije Kvarner. Organizatori pozivaju svih da se priključe ovoj globalnoj utrci kojom se pomaže u traženju lijeka za leđnu moždinu. Još uvijek se stignete prijaviti, a sve upute možete pronaći na stranici https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/locations/rijeka-trsat-kampus.

Start i cilj utrke su na Kampusu te se trči krug od 700 metra oko studentskog naselja. Ovu stazu moguće je proći i sa kolicima stoga i sve osobe s invaliditetom mogu sudjelovati. Ukoliko ste se već prijavili za trčanje putem aplikacije, ne morate ponavljati prijavu, nego možete doći na Kampus gdje vas čeka bogata okrjepa koju su osigurali Saponia d.d.i Studentski centar Rijeka, odllična atmosfera uz DJ-a i dobra zabava.

Povodom 50. obljetnice Sveučilište u Rijeci i Studentskih zbor UNIRI za sve sudionike pripremili su poklon paket pa se sve sudionike moli da dođu sat vremena prije utrke preuzeti paket.

Organizatori obavještavaju da će taj dan od 12 do 17 sati biti zatvorena za promet automobilima ulica Akademika Branka Fučića i ulica dr. Sc. Ante Vukasa i Duje Vukasa mole se da u nedjelju ne parkira u navedenim ulicama do 17 sati.

Povedite dobro društvo i trčite zajedno za vrijedan cilj!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...