Organizirano prikupljanje božićnih drvca u Rijeci

Autor: Marina Pauletić 04.01.2023

wp-content/uploads/2019/12/drvca-1.jpg

Građani imaju mogućnost samostalnog dovoza drvaca u reciklažna dvorišta.

Rijeka – Od 9. do 19. siječnja KD Čistoća Rijeka organizirano će po završetku božićno-novogodišnjih blagdana prikupljati božićna drvca.

Organizirani odvoz drvaca će se obavljati prema terminima naznačenima u tablici po mjesnim odborima Grada Rijeke, a prikupljanje će se odvijati tijekom svakog dana, osim nedjeljom.
„Molimo građane da se pridržavaju naznačenih termina te drvca odlažu pored spremnika za otpad, kao i da ih ne odbacuju u okoliš, ne odlažu u spremnike za preostali miješani komunalni otpad niti u spremnike za odvojene, vrijedne vrste otpada, niti na mjesta koja nisu predviđena za tu namjenu, na čemu unaprijed zahvaljujemo“, poručili su iz KD Čistoća.

Građani imaju mogućnost samostalnog dovoza drvaca u reciklažna dvorišta Mihačeva draga (radno vrijeme od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati), Pehlin (od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati) i Jože Vlahovića (ponedjeljkom, utorkom i petkom od 8 do 15 sati, srijedom i četvrtkom od 13 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati).

Raspored prikupljanja božićnih drvaca po mjesnim odborima pogledajte ovdje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...