Otvorene prijave na PR akademiju za mlade „Reci glasno!“

Autor: Marina Pauletić 14.04.2023

grad_rijeka_gradska_uprava_2023__4_

Prijava se može podnijeti putem prijavnog obrasca do petka, 21. travnja u 12 sati.

Rijeka - U sklopu EU projekt „Grad po mjeRi mladih“ od 24. do 26. travnja održat će se Reci glasno! – PR akademija za mlade. Za sudjelovanje u PR akademiji potrebna je prijava.

Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina koji su aktivni u civilnom društvu (ili to tek planiraju postati), rade u neprofitnim organizacijama, imaju super projektnu ideju koju žele provesti u djelo ili jednostavno žele unaprijediti svoje PR vještine.

„Na radionici ćeš naučiti sve o komunikaciji općenito, odnosima s javnošću i skupinama javnosti kojima se obraćaš u raznim situacijama. Također, na radionici ćeš izrađivati i komunikacijske planove, ali i sudjelovati u simulaciji zagovaranja za mlade. Radionica će ti pomoći i da naučiš kako pravilno komunicirati sa svojom publikom, te kako prepoznati prave komunikacijske kanale i alate za širenje različitih informacija“, pozivaju organizatori.

Prijava se može podnijeti putem prijavnog obrasca do petka, 21. travnja u 12 sati.

Reci glasno! – PR akademija za mlade realizira se u sklopu projekta „Grad po mjeRi mladih“ kojega provodi Grad Rijeka u partnerstvu s Udrugom „Delta“ i Centrom tehničke kulture Rijeka, a financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...