Otvorene su prijave za radionicu izrade životopisa

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 31.08.2022

pexels-zivotopis-sastanak

Bilo da je riječ o prijavi za posao, stručnu praksu, volontiranje ili neki drugi program, uvijek je dobro imati spreman super životopis i motivacijsko pismo koji će vas predstaviti u najboljem svjetlu.

Rijeka - Centar tehničke kulture Rijeka organizira edukativnu radionicu za početak nove akademske godine, a radi se o online radionici izrade životopisa. Bilo da je riječ o prijavi za posao, stručnu praksu, volontiranje ili neki drugi program, uvijek je dobro imati spreman super životopis i motivacijsko pismo koji će vas predstaviti u najboljem svjetlu.

Polaznici će se na radionici upoznati s Europassom, najpoznatijim alatom za izradu životopisa, te istražiti koje sve mogućnosti on nudi. Također će biti riječi o glavnim komponentama koje svaki životopis ili molba za posao moraju imati, te o najčešćim greškama prilikom pisanja kojih ponekad nismo svjesni. Dotaknut će se i pravilnog pisanja e-maila te službenog obraćanja potencijalnim poslodavcima, profesorima u školi ili fakultetu te drugim službenim osobama.

Radionica_izrade_zivotopisa

Radionica izrade životopisa održat će se online putem platforme Zoom u petak 2. rujna s početkom u 15 sati, a namijenjena je mladima do 30 godina (učenicima, studentima i mladim nezaposlenim osobama u potrazi za poslom). Prijavi se na radionicu i nauči osnove formalne komunikacije te kako napisati životopis i motivacijsko pismo za svaku priliku.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka. Nakon ispunjenja obrasca na vašu e-mail adresu doći će potvrda sa Zoom linkom. Za više informacija slobodno se javite na 051/ 320-280 ili info@ctk-rijeka.hr

Online radionicu izrade životopisa i Europass alata financijski podupiru Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Primorsko-goranska županija.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...