Otvoreni upisi u školu glume za djecu i dramsku za mlade Teatra Happy Things Academy Rijeka

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 29.09.2022

taetar_happy_things_academy

Riječ je o zabavnim i edukativnim programima za djecu i mlade!

Rijeka - U tijeku su upisi u školu glume za djecu i dramsku za mlade Teatra Happy Things Academy Rijeka - nova sezona 2022/2023.

Škola glume za djecu je zabavan, edukativan program za djecu od 1.-4. razreda osnovne škole. Termin održavanja je utorkom od 18-20 sati u HKDu na Sušaku. Sa polaznicima radimo glumačke vježbe na glasu, govoru, pokretu, improvizaciji te na probama potičemo njihovu maštu, upoznajemo ih sa osnovama glume i kazališta, uvježbavamo a često i osmišljavamo dramski tekst, biramo kostime i scenografiju te izvodimo završnu predstavu pred publikom.

Dramska za mlade je zabavan, edukativan program za djecu od 5.-8.razreda osnovne škole. Termin održavanja je subotom od 12-14 sati u HKDu na Sušaku. Sa polaznicima radimo niz glumačkih vježbi te razne dramske etide temeljene na improvizaciji. Potičemo njihovu maštu ali i kritičko razmišljanje o temama njihovog interesa. Odabiremo predložak dramskog teksta ili ga zajedno osmišljavamo te uz scenografiju i kostime izvodimo predstavu pred publikom.

Upisi su u tijeku! Javiti se možete na facebook ili instagram profil Teatar Happy Things Academy Rijeka, na broj 091/5921403, na mail teatarhta@gmail.com

Više sa portala torpedo.media ...