Ovaj vikend Tower je u znaku dobre glazbe i mirisnih kolačića

Autor: Marina Pauletić 14.12.2022

tower-46930

Tower će ove subote i nedjelje, 17. i 18. prosinca zamirisati po bakinim kolačićima.

Rijeka - Čarobni Božić nam stiže, uzbuđenje je sve bliže, a Tower Center Rijeka nestrpljivo se priprema za blagdane koji uskoro dolaze. Sve je u znaku dobre glazbe i mirisnih kolačića, jer baš to je čarolija blagdana.

Sigurni smo da ne možete zamisliti advent, bez prekrasnih božićnih klasika, a pogotovo kad ih izvodi nadasve talentiran i svestran Dino Antonić. Jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije koji je dosad ostvario mnoge uspjehe, i to kao izvođač, glumac, autor i vokalni trener uz pratnju klavijatura dočarat će pravi duh Božića. Koncert će se održati u petak, 16. prosinca u 18 sati na 4. katu Centra.

tower-52980

Tower će ove subote i nedjelje, 17. i 18. prosinca zamirisati po bakinim kolačićima, a najfinije kolačiće radi upravo Baka Mraz koja će otkriti tajni sastojak ukusnih kolača. Mališani su pozvani da probaju kolačiće, ali i da nauče kako ih spravljati. Subota ujutro, rezervirana je za predstavu „Gdje su nestali kolačići iz kuhinje Bake Mraz?“. Početak predstave je u 11 sati.

Saznajte što se dogodilo na Badnje jutro u kuhinji Bake Mraz. Gdje su nestali svi kolačići i zbog čega je Bakin omiljeni vilenjak dobio trbobolju?

Od 11 do 13 sati te od 17 do 19 sati bit će organizirane zabavne igre u kuhinji Bake Mraz uz kreativne radionice izrade kolačića, u pravoj kuhinji. Baka Mraz s vilenjacima, svojim pomoćnicama i mališanima radi najslađe kolačiće na svijetu! Upotrijebiti će fine sastojke, zamijesiti tijesto, ukrasiti kolačiće i na kraju ih u slast pojesti!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...