Ovog petka obilježit će se Dan policije i blagdan sv. Mihovila

Autor: Portal Torpedo 26.09.2023

Vjezba_temeljna_policija

Pozivamo građane da se u petak pridruže policiji te razgledaju policijsko plovilo i pogledaju pokaznu vježbu, poručili su iz PU primorsko-goranske.

Rijeka - Hrvatska policija u petak, 29. rujna obilježava svoj Dan i blagdan svog zaštitnika, sv. Mihovila.

Tim povodom, na sam Dan policije, u petak 29. rujna od 9 do 11 sati, građani mogu na Gatu Karoline Riječke posjetiti i razgledati policijsko plovilo te se družiti s policijskim službenicima.

Građane također pozivamo da istog dana, od 11 do 11,15 sati u Adamićevoj ulici (između Trga RH i Trga 111. brigade), pogledaju pokaznu vježba Jedinice specijalne i interventne policije.

Za potrebe izvođenja pokazne vježbe na nekoliko minuta će biti zatvoren promet Adamićevom ulicom, radi čega građane molimo za strpljenje i razumijevanje.

Osim događanja namijenjenih građanima, obilježavanje Dana policije i blagdana sv. Mihovila u ovoj Policijskoj upravi započinje sutra, 27. rujna utakmicom u malom nogometu koja će se odigrati u Policijskom domu u Rijeci.

Narednog dana, zaslužnim pojedincima i suradnicima bit će uručena prigodna priznanja, a umirovljenim policijskim službenicima spomen znače, dok obilježavanje završava 3. listopada akcijom dobrovoljnog darivanja krvi.

Još jednom pozivamo građane, da se u petak 29. rujna pridruže policiji u obilježavanju njenog Dana te od 9 do 11 sati posjete policijsko plovilo, a oko 11 sati pogledaju pokaznu vježbu, poručili su iz PU primorsko-goranske.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...