Pametni kvart - Kozala 2022: Umjetnička radionica u parku Zvonimira Škerla

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 21.09.2022

umjetnicka_radionica,_kreativna_radionica

Druženje je zakazano od 10 sati u parku Zvonimira Škerla (kod marketa/groblja Kozala). Radionica se održava kao projektna aktivnost cjelogodišnjeg kvartovskog projekta udruge SMART kvart.

Rijeka - U sklopu redovnog programa udruge Smart kvart pod nazivom ,,Pametni kvart - Kozala 2022'' ove subote, 24. rujna od 10-12 sati održat će se druga ovogodišnja umjetnička radionica. U goste dolazi draga Jadranka Lacković iz ArtMašine i ovoga puta pokazat će kako običnu platnenu torbu pretvoriti u umjetničko djelo!

Druženje je zakazano od 10 sati u parku Zvonimira Škerla (kod marketa/groblja Kozala). Radionica se održava kao projektna aktivnost cjelogodišnjeg kvartovskog projekta udruge SMART kvart. Projekt se realizira pod pokroviteljstvom Primorsko - goranske županije te je sudjelovanje i radionički materijal besplatan i slobodan za sve zainteresirane građane. Radionicu vodi riječka akademska slikarica Jadranka Lacković, poznata kao OjoMagico. Radi pripreme radionice i ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem mail adrese smart.kvart@gmail.com

Radionica je besplatna, a materijal osiguran, ali kako poručuje Jadranka - uzmite sa sobom pokoji krumpir. Zašto, otkrit će u subotu, ali načuli smo da će vam dobro doći! Prognoza je povoljna te stoga provedite ovu lijepu jesensku subotu u kvartu!

*U slučaju lošeg vremena, radionica će se održati u prostoru MO Kozala (Volčićev trg 2)

Radionica_24_9_