Panel rasprava „Mladi u društvenom životu“ u Proizvodnom parku Torpedo

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.03.2022

Mladi-u-drustvenom-zivotu-14907

Program „Mladi u društvenom životu“ u kojem će sudjelovati učenici, studenti i predstavnici udruga mladih započet će u 14 sati predstavljanjem Europske godine mladih.

Rijeka - U organizaciji Europe Direct Rijeka, u Proizvodnom parku Torpedo, u ponedjeljak, 28. ožujka, u 14 sati održat će se predstavljanje Europske godine mladih te panel rasprava „Mladi u društvenom životu“ u kojoj će sudjelovati učenici, studenti i predstavnici udruga mladih.

Prema odluci Europske komisije, 2022. je proglašena Europskom godinom mladih s ciljem da se glas mladih još bolje čuje, da se čuju njihovi stavovi i razmišljanja te da se ukaže na važnu ulogu mladih u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije budućnosti. Program „Mladi u društvenom životu“ u kojem će sudjelovati učenici, studenti i predstavnici udruga mladih započet će u 14 sati predstavljanjem Europske godine mladih.

Uslijedit će panel rasprava u kojoj će sudjelovati Amel Hadžipašić, Anita Širola, Dino Kečević i Irena Lukić, dok će ulogu moderatora imati Sara Sušanj. Neke od tema bit će mogućnosti za mlade, njihova razmišljanja o mogućnostima koje se nude unutar Europske unije, a bit će razgovora i o studiranju i važnosti izvannastavnih aktivnosti.

Više informacija o programu dostupno je na web stranici Europe Direct Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...