Pjevači A strane oduševili publiku na Gradini

Autor: Sanja Tumara 29.07.2023

A_strana_gradina_02

Na Trsatskoj gradini nastupili su Dino Purić, Noa Rupčić, Ana Cerovac, Danijel Jurišević, Goran Orešković i Lea Mijatović.

Rijeka – Na Trsatskoj gradini održan je sinoć koncert A_LIVE/A_STRANA vokalista, a koliko je koncert bio tražen, svjedoči činjenica da su online karte bile rasprodane tri tjedna prije koncerta pa je organizator u prodaju stavio i novi kontingent ulaznica.

Trsatska gradina bila je dupkom puna. Svi su očekivali aktere vrlo popularne i omiljene HRT-ove emisije “A strana” koji su okupljeni oko ekipe prekaljenih glazbenih profesionalaca, odlučili “izaći iz malih ekrana” i svoje talente i vještine prezentirati svima koji vole dobru glazbu i vrhunske interpretacije.

Na Trsatskoj gradini nastupili su Dino Purić, Noa Rupčić, Ana Cerovac, Danijel Jurišević, Goran Orešković i Lea Mijatović.

Glazbenici su izveli kolaž bezvremenskih hitova, a popis pjesama činile su uspješnice glazbenih velikana kao što su Bijelo dugme, Parni valjak, Indexi, Prljavo kazalište, Gibonni, EKV, Zdravko Čolić, Generacija 5, grupa Metak, Dino Dvornik, Josipa Lisac, Big Blue i Goran Karan, grupa Stijene i Zorica Kondža, Nina Badrić, Massimo, Toše Proeski, Aerodrom, grupa Zana, Denis i Denis, Xsenia i mnogi drugi.

Početkom kolovoza, u četvrtak 3. 8., na Trsatskoj gradini nastupit će grupa Pavel, a potom i Zvjezdan Ružić. Ulaznice za manifestacije Ljeta na Gradini moguće je nabaviti online na mojekarte.hr, njihovim prodajnim mjestima i u Vintage baru na Trsatskoj gradini.

a_strana_gradina_01
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...