[U OKU KAMERE] Počela je prodaja "Homo si teć" majica

Autor: Sanja Monar 29.03.2023

prodaja_majica_homo_si_tec__4_

Njihovom se prodajom ove godine skupljaju sredstva za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka

Rijeka - Na Trgu 128. brigade HV-a postavljen je Homo si teć - Rijeka Run prodajni štand na kojem će se sve do posljednjeg dana festivala sporta i rekreacije, 23. travnja, moći kupiti službena festivalska majica.

-Njihovom se prodajom ove godine skupljaju sredstva za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka. Udruga se bavi unapređenjem kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i članovima njihovih obitelji, te djeluje u korist izjednačavanja njihovih mogućnosti kroz stvaranje uvjeta za aktivno uključivanje i ravnopravno sudjelovanje u društvu, ističu organizatori.

prodaja_majica_homo_si_tec__3_

Štand na Korzu otvoren je svakim radnim danom od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati. Majice se mogu naći i u trgovinama Sport Visiona. Cijena majice je 7 eura.


Pridružite se jedinstvenom riječkom, ali i najvećem hrvatskom rekreativnom događaju s tisućama profesionalaca i rekreativaca svih generacija u nedjelju 23. travnja, sudjelujte u humanitarnoj akciji i pomozite sugrađanima kojima je potrebna pomoć i podrška!


Više informacija o cjelokupnoj manifestaciji potražite na www.rijeka.run.

prodaja_majica_homo_si_tec__2_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...