Počinje novi ciklus predavanja Sveučilišta za treću dob

Autor: Marina Pauletić 05.10.2022

wp-content/uploads/2020/12/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te-za-3.dob_.jpg

Ovoga četvrtka, 6. listopada, najavljuje se novi ciklus predavanja Sveučilišta za treću dob.

RIJEKA - U četvrtak, 6. listopada 2022. godine, s početkom u 11 sati u prostoru RiHub-a bit će najavljen novi ciklus predavanja Sveučilišta za treću dob.


Sveučilište za treću dob je neformalni oblik obrazovanja namijenjen osobama starijima od 55 godina koje provodi Sveučilište u Rijeci u suradnji s Gradom Rijeka. Novi će ciklus predavanja najaviti Jadran Mandekić, voditelj projekta „Rijeka – Zdravi grad“, Grad Rijeka i prof. dr. sc. Sanja Smojver Ažić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.
Upisi u jesenski ciklus predavanja vrše se online putem, prijavom na e-mail adresu 3dob@uniri.hr te traju do 10. listopada 2022. godine.


Zainteresiranim su polaznicima u ovom su ciklusu na raspolaganju tri modula iz područja ekonomije, psihologije i enologije. Svaki modul obuhvaća 10 sati predavanja, odnosno pet susreta. Predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom od 17 do 18:30 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a upisnina u pojedini ciklus iznosi 150,00 kuna (19,92 EUR).


Cjelokupni program i novosti dostupni su na službenim stranicama Sveučilišta: https://uniri.hr/sveuciliste-i-drustvo/sveuciliste-za-trecu-dob/.

Više sa portala torpedo.media ...