Podnošenje zahtjeva za osobne iskaznice moguće i subotom

Autor: Portal Torpedo 17.03.2023

policija_salter_mup_osobna-21085 Foto: PU primorsko-goranska/Ilustracija

Subotom građani mogu podnijeti zahtjeve samo za osobne iskaznice koje su istekle, oštećene ili izgubljene

Rijeka - Policijska uprava primorsko-goranska obavještava građane da će zbog višemjesečnih pojačanih gužvi na poslovima prijavništva i osobnih isprava, na lokaciji Žrtava fašizma 3 u Rijeci organizirati rad nadolazećih subota pa će tako sutra, 18.3. te 25.3. ova policijska postaja raditi u vremenu od 8,00 do 15,00 sati.

U navedenom vremenu građani će moći isključivo podnijeti zahtjev za zamjenu/izdavanje osobne iskaznice u slučajevima isteka roka važenja ili gubitka/oštećenja osobne iskaznice. Važno je napomenuti da zahtjeve za izdavanje osobne iskaznice zbog prethodne promjene adrese prebivališta, građani neće moći obaviti subotom već u uredovnom radnom vremenu Odjela za prijavništvo i osobne isprave.

-I ovom prilikom, u cilju smanjenja gužvi i čekanja u redovima podsjećamo građane da za pojedine upravne poslove mogu koristiti e-Usluge MUP-a RH. Za dostavu upita i podneske iz domene upravnih poslova građane upućujemo na adresu elektroničke pošte upravnih poslova pupg.upravni@mup.hr, ističu iz PU.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...