Povodom Dana sv. Vida Savjet mladih Grada Rijeke organizirao Quiz znanja

Autor: Marina Pauletić 15.06.2023

kviz_savjet_mladih_dani_sv_vida

Quiz znanja okupio je sedam četveročlanih ekipa.

Rijeka - U sklopu Dana sv. Vida i Dana grada Rijeke, Savjet mladih Grada Rijeke po prvi put je organizirao Quiz znanja.

Quiz znanja okupio je sedam četveročlanih ekipa koje su se, osim u općem znanju, natjecale i u poznavanju tema vezanih za grad Rijeku.

„Razmišljajući o načinu na koji se možemo uključiti u Dane sv. Vida, sjetili smo se pub kvizova, koji su sada u trendu i mladi ljudi im se rado odazivaju. Odlučeno je kako će se kviz odvijati u prostoru RiHuba, što se pokazalo odličnom idejom, jer su se mladi, koji su se odazvali pub kvizu, već počeli raspitivati koje se sve usluge nude u ovom prostoru“, kazao je predsjednik Savjeta mladih Luka Čanković.

Proglašenju pobjednika i dodjeli nagrada najboljim timovima pridružio se i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Upravo je u programu rada Savjeta mladih za 2023. godinu naveden i kako će se Savjet mladih, uz mnogobrojne druge programe i projekte, nastojati u cilju unapređenja kvalitete života mladih što više surađivati s gradskim upravnim odjelima, između ostala i uključiti se u gradske manifestacije i događanja. Prvi pub kviz organiziran je u RiHubu, multifunkcionalni prostor u strogom centru Rijeke, u najvećoj mjeri posvećen podršci i razvoju poduzetništva.

Quiz znanja organizira Savjet mladih Grada Rijeke uz podršku Grada Rijeke koji je osigurao nagrade za tri najuspješnije ekipe, ali i utješne nagrade za sve sudionike.

Savjet mladih savjetodavno je tijelo Grada Rijeke koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u gradu Rijeci, osnovano s ciljem sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te s ciljem informiranja i savjetovanja mladih u lokalnoj zajednici.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...