Povodom Dječjega tjedna Dom mladih organizira tri besplatne radionice

Autor: Marina Pauletić 29.09.2023

likovne_radionice_djeca Foto: ilustracija

Radionice su besplatne, a potrebno je prijaviti se.

Rijeka - Dom mladih u sklopu programa obilježavanja Dječjeg tjedna organizira prigodne radionice koje su za sve polaznike besplatne.

U ponedjeljak, 2. listopada od 18:45 do 19:45 sati održava se radionica Znanstveni laboratorij namijenjena djeci od 5. do 6. razreda. Mućkanje i bućkanje, pokusa izvođenje! Osnovni cilj radionice je polaznicima i polaznicama kroz eksperimente približiti, za tu dob, često apstraktne pojmove te im predočiti povezanost između pojedinih prirodnih znanosti na konkretnim primjerima. Voditeljice radionice su Sarah Visentin i Laura Sutlović.

U srijedu, 4. listopada od 18 do 19 sati održat će se modelarska radionica „A je to!“ namijenjena djeci od 3. do 5. razreda. Modelarska radionica „A je to“ namijenjena je svoj djeci spretnih i nespretnih ruku, ali koja imaju veliku želju vlastitim rukama izraditi neki uporabni predmet. Polaznici će se upoznati s radom za UNIMAT strojem, ručnim pilama i sl. alatom. Voditeljica radionice je Lorena Kovač.

U četvrtak, 5. listopada od 18 do 19:30 sati održat će se radionica 3D printeraj, koja je namijenjena djeci od 5. do 8. razreda. Voditelj radionice, Marino Čikeš pokazat će polaznicima i polaznicama kako se crta pomoću CAD alata te kako se printa na 3D printeru.

Za prijavu je potrebno:
• ispuniti ONLINE PRIJAVNICU koju možete pronaći na stranicama Doma mladih ovdje;
• ispuniti i potpisati obrazac suglasnosti;
• Potpisanu suglasnost dostaviti osobno, skenirano e-mailom (info@dom-mladih.hr) ili poštom u Dom mladih (Laginjina 15, Rijeka).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...