Poznata kvarnerska glazbena lica sudjelovala u humanitarnom projektu „Danas…za vas…!“

Autor: Marina Pauletić 16.11.2022

kuhanje_crveni_kriz_glazbenici_2022__5_

Cilj je senzibilizirati javnost o onima kojima je pomoć potrebna.

Rijeka – Danas je održano treće izdanje humanitarnog projekta „Danas…za vas…!“ na kojem su obroke pripremali Damir Urban, Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Ana Kabalin, Dražen Turina Šajeta, Mario Šimunović i Saša Markovski. Vodio ih je kulinarski stručnjak Nenad Posavac kojemu se pridružila prva hrvatska masterchefica Srđana Jevtić te ravnateljica Crvenog križa Rijeka, dr. sc. Petra Šuljić.

kuhanje_crveni_kriz_glazbenici_2022__2_

U sjajnoj atmosferi, vrijednim su rukama pripremljeni obroci koji su potom dostavljeni korisnicima riječkih pučkih kuhinja, prihvatilištima za beskućnike, a individualno su se obroci
dostavili i korisnicima pučke kuhinje, na njihove adrese.

Podsjetimo, dnevno se pripremi preko 1500 obroka za potrebite, a nažalost taj je broj iz dana u dan sve veći. Domaćini su još jednom priredili doista dan vrijedan svake pohvale, jer uz pomoć poznatih imena iz javnog života itekako ukazuju na potrebu za empatijom prema potrebitima u ovim surovim vremenima. Zato projekt podržavaju svi oni koji imaju razvijen osjećaj za humano i dobro. A akcija će se nastaviti i u prosincu, s jednom doista posebnom postavom.

Kako je bilo danas pogledajte u našoj foto galeriji i video prilogu.

VIDEO

pocket icon

Poznata glazbena imena s Kvarnera pripremala ručak za potrebite

Više sa portala torpedo.media ...