Predavanje "Žena - mora li baš sve?"

Autor: Nikola Cvjetović 25.02.2024

autorice

Održat će se u četvrtak.

Rijeka - U četvrtak, 7. ožujka u 18 sati, u ogranku Gradske knjižnice Rijeka - Trsat čeka vas uzbudljivo druženje povodom Međunarodnog dana žena


Vijeće mjesnog odbora Grada Trsata i Gradska knjižnica Rijeka - ogranak Trsat organiziraju predavanje na temu Žena - mora li baš sve?


Gošće predavačice su Emina Pršić Prasnikar i Ivana Šešo koje će govoriti o transgeneracijskom prijenosu, položaju žene unutar zajednice, društva, braka...
Razgovarat će i pokušati odgovoriti na pitanja: koja su to očekivanja, koja uvjerenja nosimo iz odgoja, a vezana su uz spol, zašto su često žene u položaju "moranja" te zašto žene duže ostaju u nezadovoljavajućim partnerskim odnosima i ne znaju reći kada je dosta.
Organizatori pozivaju na besplatno predavanje na kojem možete saznati što kada se ono "moram" promijeni u "želim"!
Moderatorica će biti Marija Mažar koja je u Rijeci vodila predstavljanje knjige „Ovo želim da znaš”, navedenih spisateljica.
Naime, Ivana Šešo je magistra socijalne pedagogije, a Emina Pršić Prasnikar diplomirani odgojitelj.


Kao spisateljice djeluju od 2012. godine kada je njihova prva knjiga "Nedostaje ? Ne. Dosta je!” postigla veliki uspjeh.
Nakon toga nastavio se niz uspješnih djela ("Kad te bajka sastavi, a život rastavi" te "Ljubav, beba, blagostanje i sranje") koje čitatelji prepoznaju kao nešto što im služi u svakodnevnici života i pomaže u istom.
“Ovo želim da znaš” zadnja je napisana knjiga o odnosu roditelja i djece.


Njihova misija kroz knjige, ali i djelovanje kroz udrugu "Moć spoznaje" je upravo doprinos društvu i budućim generacijama kroz emocionalno opismenjavanje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...