Prepolovi tjedan uz novi Izazov crvenog čunja srijedom u Kooglani

Autor: Portal Torpedo 20.11.2023

Kooglana-92786

Skupi sav talent, izaberi sretnu kooglu i nemoj preskočiti svoj ritual prije bacanja - jer kad trebaš srušiti SVE čunjeve, svaka pomoć je dobrodošla.

Rijeka - Sredina tjedna, odnosno sredina dana srijeda popodne rezervirana je za novu dozu adrenalina uz Izazov crvenog čunja!

“Dani su sve kraći, a tjedan se čini sve dužim. Ma kome se da čekati petak?! Uz novi izazov Kooglane prelomi tjedan i lakše dočekaj vikend. Kakav strike! Jeste li spremni okušati svoju sreću ili pokazati talent?”, poručuju iz Kooglane Rijeka.

Mali izazov - velika slava

Od 18 sati pa do kraja radnog vremena, odnosno posljednje rezervirane staze, svake srijede započinje Izazov crvenog čunja. O čemu se točno radi? Uz zabavne hitove DJ-a, odličnu klopu i cugu, kooglaš kao i inače - ili rasturaš protivničku ekipu ili se žališ da je “baš danas šef od tebe tražio da dižeš neke teške kutije pa ti zglob nije najbolje”.

kooglana_dj

A onda…u nekom trenutku pojavi se crveni čunj na tvojoj stazi. Glazba staje, a na tebi je da dokažeš svoje umijeće. Kad crveni čunj dospije na tvoju stazu u prednju poziciju, cilj je
pogoditi strike. Skupi sav talent, izaberi sretnu kooglu i nemoj preskočiti svoj ritual prije bacanja - jer kad trebaš srušiti SVE čunjeve, svaka pomoć je dobrodošla. To je trenutak koji moraš doživjeti - svi navijaju, očekuju, a napetost u zraku raste…

Ako uspiješ, Kooglana nagrađuje tebe i sve prisutne na tvojoj stazi besplatnom kratkom cugom. A čast i slava koju nosiš kući je - neprocijenjiva. Ako ne uspiješ, sve je u rukama tvoje ekipe - možda ćeš častiti ti njih, a možda se oni sažale, pa počaste tebe. U svakom slučaju, napetost i zabava su zagarantirani!

Kooglana_-30475

Kooglana - jedinstveni koncept koji spaja klopu, cugu i zabavu!

Otkad se otvorila, Kooglana predstavlja jedinstveni koncept u Rijeci koji može zadovoljiti različite apetite kada je riječ o hrani, ali i tipu zabave. Običan dan, kišovito vrijeme, obiteljski ručak, druženje s ekipom ili neka posebna prilika poput rođendana ili godišnjice? Ma s Kooglanom ne mo’š falit’! Ugodan i prostran ambijent kombinira odličnu ponudu klope (predvođene grillom I šarolikom ponudom pizza i burgera) i vrhunske zabave (od kuglanja, pikada do ostalih zabavnih igara). Druženje u Kooglani rezervirano je za različita društva i sve dobne skupine. Ni vege ekipa ne mora brinuti - imamo najbolju vege ponudu s čak 18 jela! Većinu naših burgera možeš naručiti u vege opciji, a uz burgere i pizze čeka te posebna Vege STRIKE ponuda s hrpom ukusnog tofua, falafela, kus-kusa i ostalih vege delicija.

KOOGLANA_SRIJEDOM_FIUMAN_BANNER_

A tu je i 1h + 1h gratis - preko radnog tjedna od 11:00 do 15:00 sati, svaki plaćeni sat kuglanja nagrađuju još jednim gratis. Odlična isprika za team building usred tjedna, za sve one čiji šef cijeni nasmijanu atmosferu ureda.

Za kraj, jedno je sigurno, kad kod se odlučili doći - s Kooglanom ne mo’š falit’!

Kooglana_2-114
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...