Prijavite se za ulazak u 14. generaciju Startup inkubatora do 2. listopad

Autor: Sandra Turkalj 26.09.2022

rihub_coworking_prostor_1

Do 2. listopada otvoren je javni poziv za ulazak nove generacije, 14. redu, korisnika u Startup inkubator Rijeka.

Rijeka - Startup inkubator Rijeka pruža besplatnu podršku u razvoju poslovnih ideja osobama koje žele postati poduzetnici,. Namijenjen je osobama koje samostalno ili unutar tima žele razviti svoju poduzetničku ideju, a djeluje u prostoru RiHuba.

Tijekom procesa koji traje osam mjeseci i u potpunosti je besplatan, korisnicima je osigurana sustavna podrška u razvoju poduzetničkih inicijativa i to kroz specijalizirane edukacije, individualne konzultacije s mentorima iz različitih stručnih područja te osiguranje prostora i prateće infrastrukture.

Korisnicima je osigurana podrška u razvoju i provedbi poslovnog plana, a za najuspješnije timove osigurana je i novčana potpora u visini od 25.000, 50.0000 te 100.000 kuna za pokretanje poslova u Rijeci.

„Već neko vrijeme razmišljate o poduzetničkom pothvatu, iza kojeg stoji dobra poslovna ideja? Nikada se niste susreli s poduzetničkom praksom i ne znate otkud krenuti? Niste sigurni ima li vaša poslovna ideja dobru perspektivu, a svakako je želite usavršiti? Uz sve to imate izuzetnu volju i motivaciju da svoju ideju realizirate i postanete poduzetnik? Super, onda ste na pravom mjestu!", poručuju iz Startup inkubatora Rijeka.

Zainteresirani za ulazak u 14. generaciju mogu se prijaviti do 2. listopada, popunjavanjem prijavnice dostupne na mrežnoj stranici Startup inkubatora Rijeka.

Po izvršenoj prijavi kandidati će biti pozvani na prezentaciju svoje poslovne ideje pred komisijom, a konačnu odluku o ulasku timova u 14. generaciju korisnika donosi Programsko vijeće Startup inkubatora. Ključni kriteriji za vrednovanje prijava su motiviranost i spremnost prijavljenih timova za razvoj poslovne ideje, ocjena inovativnosti i tržišnog potencijala ideje, te stupanj razrade ideje.

Startup inkubator Rijeka pokrenut je 2013. godine i integralni je dio Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, a ciljevi su mu stvaranje poticajnog okruženja za samozapošljavanje kroz realizaciju vlastitih poslovnih ideja, podizanje poduzetničkih kompetencija te utjecaj na razvoj poduzetničke kulture.

Više sa portala torpedo.media ...