Prodaja majica za „Homo si teć – Rijeka Run“

Autor: Tara Tomić 02.04.2024

rijeka_zrak_-32957 Ilustracija - arhiva

Kupnjom majice po cijeni od 7 eura programu Moje mjesto pod suncem donira se 2 eura.

Rijeka - U srijedu, 3. travnja 2024. godine, na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske počinje prodaja majica za Festival sporta i rekreacije „Homo si teć – Rijeka Run“.

Prodajni štand će u 11.00 sati posjetiti pročelnica UO za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Rijeke Iva Erceg i pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Sonja Šišić i prigodnom kupnjom majice uključiti se u promociju festivala.

Prodajom festivalskih majica ove se godine prikupljaju sredstva za Moje mjesto pod suncem, program socijalnog uključivanja i osnaživanja djece u riziku od siromaštva koji vodi udruga CeKaDe.

Udruga kontinuirano radi s preko 60 riječke djece u riziku od siromaštva i marginalizacije u dobi od 6 do 18 godina, kao i njihovim roditeljima. Djeci pružaju trajnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te im se omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne. Organiziraju se različite aktivnosti i događanja prema interesima, mogućnostima i željama djece, što su prilike za druženja u kojima razvijamo odnos povjerenja, razumijevanja i uvažavanja.

Kupnjom majice po cijeni od 7 eura programu Moje mjesto pod suncem donira se 2 eura.

Homo si teć - Rijeka Run štand na Korzu bit će otvoren svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom 10 do 13 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...