Program zimske priče iz Benčića u ponedjeljak

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 18.12.2022

wp-content/uploads/2021/12/Dje%C4%8Dja-ku%C4%87a-2400x1524_c.jpg

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića za vrijeme Zimske priče možete se okrijepiti napicima i ukusnim zalogajima, za glazbu je zadužen Radio Roža

Rijeka - U sklopu Zimske priče iz Benčića u ponedjeljak, 19. prosinca, posjetitelje očekuju filmske projekcije, radionice, društvene igre i niz drugih zanimljivih događanja kao što je retro natjecanje u tipkanju.

U Dječjoj kući u 11.00 sati počinje Mini škrabaonica namijenjena roditeljima i djeci od 3 do 6 godina s fokusom na kreativni i likovni rad.

U 17.00 sati u Dječjoj kući za velike i male počinje kino projekcija filma Mačak u čizmama: Posljednja želja.

U 17.00 sati pridružite se programu Nije u monopoliju sve… te s veselom ekipom u Dječjem odjelu Stribor upoznajte i zaigrajte nove društvene igre.

U 17.30 sati u Dječjoj kući zaigrajte društvenu igru bijega & rješavanja zagonetki pod nazivom Misterij ukradenih pisama.

U 18.00 sati u Dječjoj kući počinje Tip..tip liga – retro natjecanje u tipkanju na retro pisaćim mašinama i to u dvije kategorije: diktatu i prijepisu.

U 18.00 sati u Dječjoj kući održava se radionica Zimske sjene na kojoj će polaznici naučiti tehnologiju teatra sjena s vlastitim osmišljenim i izrađenim likovima.

U 18.00 sati u Dječjoj kući održava se Vatrogasna ura za djecu, tijekom koje će pravi vatrogasci na djeci prilagođen i zabavan način predstaviti svoj rad.

U 19.00 sati u kinu Dječje kuće prikazuje se filmski hit Avatar: Put vode.

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića za vrijeme Zimske priče možete se okrijepiti napicima i ukusnim zalogajima, za glazbu je zadužen Radio Roža, a ako dopusti kiša, od 17.00 do 19.00 sati održavat će se vatrogasni show JVP Rijeka i DVD-a Sušak koji uključuje iskustvo dizanja u auto ljestvama, prezentaciju rada s raznom opremom pa i fotografiranje s vatrogascima

Cjelokupni program Zimske priče iz Benčića moguće je pronaći na web stranicama Grada Rijeke, web stranicama Dječje kuće i gradskih kulturnih ustanova.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...