Prvi Bal Obrtnika ovoga petka u opatijskom hotelu Kvarner

Autor: Marina Pauletić 28.03.2023

wp-content/uploads/2020/04/hotel-kvarner-ornamenti-2020-5.jpg

Dio prihoda od prodaje ulaznica, kao i sredstva koja se prikupe putem sponzorstava, bit će donirana za opremanje praktikuma Srednje škole Delnice, Drvodjeljske i strojarske škole Rijeka, te Obrtničke škole Opatija.

Opatija - Obrtnici Primorsko-goranske županije su spremni za najvažniju noć u godini. Prvi Bal Obrtnika održat će se u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji, 31. ožujka s početkom u 19:30 sati, i to u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Ovaj jedinstveni događaj okupit će obrtnike iz cijele regije, a vrhunac večeri bit će dodjela nagrada zlatnim, platinastim i dijamantnim obrtima. Nagrađeno će biti više od 60 obrta koji postoje više od 50 godina, od čega čak 7 koji imaju više od 75 te 6 obrta koji imaju više od 100 godina.

Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već ima i humanitarnu notu. Dio prihoda od prodaje ulaznica, kao i sredstva koja se prikupe putem sponzorstava, bit će donirana za opremanje praktikuma Srednje škole Delnice, Drvodjeljske i strojarske škole Rijeka, te Obrtničke škole Opatija. Na taj se način želi pomoći u osiguravanju adekvatnih uvjeta za edukaciju i praktični rad učenika obrtničkih zanimanja.

Jedan od dijelova večeri bit će spektakularna modna revija kreatora obrtnika, koju će nositi sami obrtnici, a u čemu će pomoći obrtnici krojači, frizeri i kozmetičari, članovi Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Kreativnost obrtnika sjedinit će se s modom i stvoriti nezaboravni doživljaj za sve prisutne.

Ante Gelo bend te mladi vrhunski pjevači Alen Đuras, Iva Ajduković i Vjeko Ključarić, pobrinut će se za odličnu glazbu i zabavu tijekom večeri, dok će voditeljica biti Iva Pavletić Crnić, nominirana za Zlatni Studio.

Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti putem sustavu Mojekarte.hr, kao i u svim Udruženjima obrtnika i Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...