Radio Rijeka i ove godine s dvije nominacije u utrci za "Zlatni studio"

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 09.12.2022

Radio_Rijeka-45269

Već su 2 Zlatna studija za najbolji radijski glas proteklih godina stigla također na Radio Rijeku, u ruke Roberta Ferlina, a ove godine u toj kategoriji nominirana je „dežurna plavuša" Iva Pavletić Crnić.

Rijeka - Prošlogodišnji laureat Radio Rijeka, jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, opet je nominirana u kategoriji najbolje radijske postaje! I to nije sve! Već su 2 Zlatna studija za najbolji radijski glas proteklih godina stigla također na Radio Rijeku, u ruke Roberta Ferlina, a ove godine u toj kategoriji nominirana je „dežurna plavuša" Iva Pavletić Crnić.

Zlatni Studio najveća je medijska nagrada koja se svake godine dodjeljuje u pet kategorija: film, televizija, kazalište, glazba i radio, a od ove godine i u kategoriji za nove medije - Tik Tok. Stručni žiri odabrao je nominirane a sad ste na redu Vi!

Prvi krug glasanja odvija se kroz tri kupona u Studiju 9., 16. i 23. prosinca te online glasanjem putem linka https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio/ od 9. do 30. prosinca 2022. Finalisti nagrade bit će objavljeni 6. siječnja 2023. godine.

Nagrade će se, šestu godinu zaredom, dodijeliti 28. siječnja u studiju Anton Marti, s izravnim prijenosom na Prvom programu HTV-a.

Iva-89067
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...