Radionica „Info centar za mlade“ održat će se ovog četvrtka

Autor: Marina Pauletić 12.10.2022

info_centar_za_mlade_

SUMA-PGŽ poziva sve zainteresirane da se uključe u projekt „Umrežavanje i jačanje kapaciteta udruga mladih na području Primorsko-goranske županije“

RIJEKA - Savez udruga mladih Primorsko-goranske županije (SUMA- PGŽ) potpisao je s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva i Uredom za udruge Vlade RH ugovor za projekt pod nazivom „Umrežavanje i jačanje kapaciteta udruga mladih na području Primorsko-goranske županije“, vrijedan 494.160,00 kuna financiran iz državnog proračuna (15%) i Europskog socijalnog fonda (85%).

Projekt je reakcija na trenutni manjak udruga koje u svom fokusu imaju mlade i djelovanje za mlade, sa šireg područja Primorsko- goranske županije, a provodi se u partnerstvu s Klubom mladih Rijeka, najvećom udrugom mladih na području PGŽ.
Projekt je zamišljen kao niz radionica kojima će se omogućiti osnivanje te olakšati rad novoosnovanim udrugama mladih sa područja PGŽ.

Od početka projekta održano je 7 radionica s temama „Osnivanje udruga“, „Kako do prostora za djelovanje“ te „Benefiti udruživanja OCD-a sa primjerima iz prakse“. Iako projekt traje, sve zainteresirane osobe koje planiraju pokrenuti promjenu u zajednici osnivanjem udruge mladih ili za mlade s područja PGŽ mogu se uključiti u projekt prijavom na mail: bkurelic@suma-pgz.hr ili kontaktom na broj: 0913456714.

Svi zainteresirani se pozivaju na iduću radionicu s temom „Info centar za mlade“ ovog četvrtka, 13. listopada, s početkom u 16:30 u prostoru udruge na adresi Eazma Barčića 11/1, Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...