Rehabilitatori Centra za rehabilitaciju Rijeka sudjelovali na međunarodnoj konferenciji u Valenciji

Autor: Sanja Monar 17.03.2023

INTED_2023._CZRR

Prvenstveni cilj bio je na osnovu novih spoznaja i kreiranog znanja pridonijeti poboljšanju kvalitete socijalnih usluga koje Centar pruža svojim korisnicima te s druge strane poticati cjeloživotno učenje i stručno usavršavanje svojih djelatnika.

Rijeka - Rehabilitatori Centra za rehabilitaciju Rijeka, Marijana Kružić i Nenad Jakopec, sudjelovali su na 17. Međunarodnoj konferenciji o tehnologiji, obrazovanju i razvoju, održanoj u Valenciji (Španjolska) od 6. do 8. ožujka.

Na konferenciji su prezentirali rezultate svog stručno-istraživačkog rada naslova „The Use of Information and Communication Technology for Acquiring Everyday Life Competencies in Adults with Intellectual Disabilities“ (hrv. „Upotreba informacijsko-komunikacijske tehnologije u kontekstu stjecanja kompetencija svakodnevnog življenja odraslih osoba s intelektualnim teškoćama“), a osim prepoznavanja važnosti povezivanja i ostvarivanja međunarodne, međuinstitucionalne i međuresorne suradnje, prvenstveni cilj bio je na osnovu novih spoznaja i kreiranog znanja pridonijeti poboljšanju kvalitete socijalnih usluga koje Centar pruža svojim korisnicima te s druge strane poticati cjeloživotno učenje i stručno usavršavanje svojih djelatnika.

INTED_2023._CZRR-24983


-Stoga, ovdje posebno zahvaljujemo našim korisnicima koji su bili kreatori ovog istraživanja te njihovim roditeljima i skrbnicima što su prepoznali važnost i potencijal Nenadovog i Marijaninog poduhvata te ga svesrdno podržali, ističu iz Centra.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...