Rekonstrukcija toplovoda na Gornjoj Vežici i na Trsatu

Autor: Sanja Tumara 18.06.2024

toplovod_ilustracija Foto: ilustracija

Radovi na Gornjoj Vežici u tijeku su i trebaju biti završeni početkom kolovoza. U četvrtak 20. lipnja započinju i radovi na rekonstrukciji toplovoda na trasi između toplane Vojak i Dvorane Mladosti.

Rijeka - U sklopu obnove toplovodnog sustava u Rijeci nastavljaju se radovi na rekonstrukciji toplovoda na Gornjoj Vežici, izvijestili su iz Energa.

Radovi se izvode na dionicama od odvojka Ulice Franje Belulovića kod RB Auta, preko parkirnih i pješačkih površina ispred trgovačkog centra Vežica, do zelenog okoliša stambene zgrade na adresi Ulica Franje Belulovića 16.

Sukladno odobrenom prometnom rješenju pješački promet i promet vozila na navedenom području regulirani su privremenom prometnom signalizacijom.

Planirani rok završetka radova je početak kolovoza 2024. godine.

Navedeni zahvati obnove toplovodnog sustava „Istok“ izvode se u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“, o kojem se obavijesti nalaze na web stranici Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Radovi na Trsatu

U četvrtak 20. lipnja započinju i radovi na rekonstrukciji toplovoda na trasi između toplane Vojak i Dvorane Mladosti.

Radovi na prvoj dionici, od toplane Vojak do Ulice Slavka Krautzeka 49 (pizzeria Pampas), izvode se većinom u zelenoj zoni i na pločnicima te će se promet odvijati neometano, uz znakove upozorenja.

Planirani rok završetka radova je kraj srpnja 2024. godine.

Navedeni zahvati se izvode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“, s ciljem rekonstrukcije toplovoda toplinskog sustava „Istok“.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...