Revlon donirao uređaje štićenicama udruge „Sve za nju“ kako bi se i u trenutcima borbe s bolešću osjećale lijepo

Autor: Portal Torpedo 10.07.2024

zena-53924 Foto: ilustracija

Donirani uređaji pomoći će ženama da se i u teškim trenutcima osjećaju lijepo i samopouzdano.

Zagreb - Globalno poznati brend Revlon danas je donirao uređaje za osobnu njegu štićenicama udruge „Sve za nju“, udruge koja pruža podršku ženama oboljelima od raka. Ova donacija uključuje visokokvalitetne uređaje za stiliziranje kose koje će koristiti žene koje su izgubile kosu tijekom liječenja pomoći da se i s vlasuljama osjećaju lijepo i samopouzdano.

Uređaji će omogućiti lakšu svakodnevnu njegu članicama udruge „Sve za nju“ i pomoći im da se osjećaju ljepše i sigurnije, čak i u trenucima borbe s bolešću. Posebno nam je drago što će žene koje su izgubile kosu moći koristiti ove uređaje za uređivanje vlasulja, što će im donijeti dodatnu radost i samopouzdanje.

Revlon je ovim potezom još jednom pokazao svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju i podršci zajednicama.

„Ponosni smo što možemo doprinijeti radu udruge „Sve za nju“ i pomoći ženama koje se hrabro bore s rakom. Nadamo se da će naši uređaji donijeti radost i olakšanje svakodnevnom životu štićenica, omogućujući im da se osjećaju lijepo i samopouzdano čak i u najtežim trenucima“, izjavila je brand managerica Revlona, Valentina Brajković.

revlon_donacija_sve_za_nju

Udruga „Sve za nju“ djeluje već više od deset godina, pružajući psihološku i emocionalnu podršku ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima. Kroz različite programe i aktivnosti, udruga nastoji poboljšati kvalitetu života oboljelih žena i osvijestiti javnost o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka.

Ova donacija Revlona dio je šire inicijative kompanije za podršku zdravlju i dobrobiti žena širom svijeta. Revlon nastavlja ulagati u projekte i suradnje koje pozitivno utječu na živote žena, podupirući ih u njihovoj borbi i pružajući im alate za ljepotu i samopouzdanje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...