Riječki studenti pripremaju humanitarni buvljak i koncert za pomoć potrebitima u Ukrajini

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 19.04.2022

pexels-pomoc_1

Humanitarni buvljak će se održati 23. i 24. travnja u prostorima Exportdrva, dok je koncert na rasporedu 23. travnja u Palachu.

Rijeka - Studentice Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Udrugom studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci pripremaju nastavak humanitarne akcije za prikupljanje donacija za potrebite u Ukrajini, te nas 23. i 24. travnja od 11:00 do 17:00 sati očekuje Humanitarni buvljak koji će se održati u prostorima Exportdrva na galeriji, Grobnička, Riva. Kroz humanitarni buvljak svi posjetitelji moći će si udomiti odjevne komade, knjige, printove umjetničkih radova studenata i drugo.

Link na event: Humanitarni buvljak

Uz buvljak organiziran je i Humanitarni koncert koji će se održati u subotu 23. travnja, OKC Palach od 20:00 do 22:00, Kružna ulica 8, gdje će bend Restless Sea iz Labina svirati u humanitarne svrhe.

Link na event: Humanitarni koncert

Sve prikupljene donacije kroz humanitarni buvljak i koncert bit će uplaćene udruzi DOBRO DOBRIM, koja potom s prikupljenim sredstvima nabavlja lijekove, hranu i ostale potrepštine za potrebite u Ukrajini po daljnjim uputama koje određuje Veleposlanstvo Ukrajine u RH.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...