Rijeka osmijeha - Orto Nova prikuplja donacije za Udrugu za sindrom Down Rijeka 21

Autor: Nikola Cvjetović 07.12.2023

Udruga_Rijeka_21

Ova inicijativa ne samo da ima fokus na brigu o oralnom zdravlju osoba s posebnim potrebama već i širi svijest o zajedništvu i snazi osmijeha.

Rijeka - U blagdanskom duhu, Centar dentalne medicine Orto Nova pokrenuo je božićnu akciju “Drvce osmijeha”. Ova inicijativa ne samo da ima fokus na brigu o oralnom zdravlju osoba s posebnim potrebama već i širi svijest o zajedništvu i snazi osmijeha.

- Naša posvećenost i pružanje dentalne skrbi s humanitarnim naglaskom temelji se na uvjerenju da kao zajednica možemo zajedno napraviti veliku razliku. Ovog blagdanskog razdoblja, pozivamo sve građane Rijeke i okolice da se pridruže našoj misiji darivanju osmijeha i podrže naše prijatelje iz Udruge za sindrom Down Rijeka 21., ističe Dr. Andrej Kravanja, voditelj doktora dentalne medicine u Orto Novi.

Na ovaj način želimo pokazati da je svačiji osmijeh poseban te da osmijeh ima snagu promijeniti život u svakom smislu. S osmijehom po osmijehE” nije samo slogan akcije, već je i naša misija. Na slovo „E“ stavljena je „četvrta crtica“ koja aludira na višak kromosoma koju imaju osobe s Down sindromom, dodaje Marko Mihajić, voditelj marketinga u Orto Novi.

Ovog Božića učinite dobro djelo
U sklopu božićne kampanje, Orto Nova pruža mogućnost da podržite Udrugu za sindrom Down Rijeka 21 kroz poklon kartice koje su osmišljene za ovu akciju. Kupnjom ovih kartica direktno podržavate njihove projekte i programe jer će sva prikupljena sredstva u potpunosti biti donirana udruzi. Ovo je savršen božićni poklon koji donosi dvostruku radost, svoje najbliže pozivate na zdravlje, a djeci i mladima s Down sindromom darujete osmijeh.
“Izuzetno nam je drago što je Orto Nova prepoznala važnost za stvaranjem okruženja u kojem se prepoznaje vrijednost osoba s posebnim potrebama, osobito kada je zdravlje u pitanju. Njihov pristup izuzetno je prilagođen njihovim potrebama, temeljen na razumijevanju i posebnoj pažnji. Nadamo se da će i drugi slijediti primjer zajedništva te ovih blagdana podržati našu zajedničku božićnu akciju “Drvce osmijeha” svojom donacijom, zaključuje Ana Buneta, voditeljica Udruge za sindrom Down Rijeka 21.

Poklon karticu možete kupiti direktno u klinici ili na info@orto-nova.hr s naznakom “S osmijehom po osmijehE”.
Više o ovoj božićnoj akciji pročitajte na linku: www.orto-nova.hr/orto-nova-za-udrugu-za-sindrom-down-rijeka-21/

Podržite inicijativu zajedništva i podijelite ovu priču sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, neka se radost Božića širi!
Hvala vam i u ime naših prijatelja iz Udruge za sindrom Down Rijeka 21.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...