Rijeka u ritmu ljeta uz glazbu na otvorenom i besplatnim vođenim razgledima grada

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 28.07.2022

visitRijeka

Svatko tko želi bolje upoznati Rijeku i riječku svakodnevnicu, kulturu i povijest imat će tu priliku svakog ponedjeljka i četvrtka do 15. rujna, kada se može pridružiti besplatnim vođenim razgledima grada.

Rijeka - Ljetni dani su stvoreni za uživanje u dobroj glazbi na otvorenom, a već petu godinu za redom za to se pobrinuo Hotel Continental, koji na terasi organizira glazbene večeri tijekom srpnja i kolovoza, svaku srijedu i petak od 20 sati. Uz zvukove jazza i evergreena gosti će moći uživati i u izvrsnoj gastro ponudi, koja će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

Ukoliko ste zaljubljenik u klapsku glazbu, ovaj petak vas očekuje prava poslastica na Trsatskom kaštelu- klapa Šufit, koja će koncertom proslaviti 30 godina postojanja. Početak koncerta predviđen je za 21.30 sati, a prije koncerta iskoristite priliku za šetnju predivnim Trsatskim kaštelom i uživanjem u najljepšem pogledu na grad.

Svatko tko želi bolje upoznati Rijeku i riječku svakodnevnicu, kulturu i povijest imat će tu priliku svakog ponedjeljka i četvrtka do 15. rujna, kada se može pridružiti besplatnim vođenim razgledima grada. Posjetitelji Rijeke imat će priliku kroz zanimljive priče i anegdote upoznati posebnosti riječke svakodnevice, kulture i povijesti. Odlična je to pogodnost za sve one koji dolaze u Rijeku u ljetnim mjesecima, a pokrenuta je na inicijativu Udruge turističkih vodiča Kvarnera i Turističke zajednice grada Rijeke s ciljem unapređenja kvalitete turističke ponude i podrške turističkoj industriji grada.