Rinčić: Jeste li vi i dalje župan? Komadina: Ja sam tu i što god treba, slobodno se javite!

Autor: Nikola Cvjetović 15.07.2022

wp-content/uploads/2021/05/zlatko-komadina-sdp-zupanija-3.jpg

Nezavisna Iva Rinčić upitala je na aktualnom satu Skupštine PGŽ-a Zlatka Komadinu je li i dalje župan te hoće li nekome prepustiti mjesto u drugom dijelu mandata. Župan Komadina poručio joj je da rad župana nije samo ono što se vidi u medijima: Za župana sam izabran i to ću biti do kraja mandata.

RIJEKA – Jeste li vi i dalje naš župan ili ovu funkciju obavljate samo počasno, odnosno protokolarno, pitala je na aktualnom satu Skupštine PGŽ-a nezavisna Iva Rinčić župana Zlatka Komadinu, dodajući da budno prate njegov rad.

- U proteklih osam tjedana osobno ste održali tek jednu konferenciju za medije. Tako je zapravo od izbora. U slučaju izbora direktora Ekoplusa pozivate se na neutralnost i suzdržanost, u slučaju Mrtvaška vas mijenja kolegica Marina Medarić, ne primate strane investitore, delegacije umjesto vas prima Vojko Braut. Zanima me jeste li i dalje župan ili ste svoje mjesto već prepustili? Ako niste, namjeravate li to učiniti u drugom dijelu mandata, zanimalo je Ivu Rinčić.

- Nije rad župana samo ono što se vidi u medijima. Za župana sam izabran i to ću biti do kraja mandata, poručio joj je Zlatko Komadina i rekao kako povremeno na zadatke šalje zamjenike. - Ne znam jeste li primijetili da sam bio s gospodinom Filipovićem i otvarao ono igralište pa sam bio i sa školama potpisao ugovor za Centar kompetentnosti, da sam bio s gospodinom Plenkovićem i u tišini lobirao za 3. maj, nabrajao je župan Komadina i poručio: Ne brinite se vi za mene. Ja sam tu i što god treba, vi se slobodno javite.