Sajam studentskih radova u Galeriji SKC

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 29.05.2022

wp-content/uploads/2021/05/studenti-2021.jpg

Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata sa širom javnosti.

SAJAM_pozivnica_vizual

Rijeka - Ovogodišnja vruća verzija Sajma studentskih radova održat će se u četvrtak, 2. lipnja, od 15 do 20h u Galeriji SKC (Kružna 8, OKC Palach, Rijeka).

"Nakon uspješnog projekta Rijeka umjetnosti iz 2020. (koji je bio dio službenog programa otvorenja Rijeka EPK) te obostranog zadovoljstva izlagača i publike, napokon nastavljamo u sličnom tonu i pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, kao i one koje će tek to postati da se zakače za umjetnost na našem Sajmu studentskih radova u Galeriji SKC. Pozivamo vas da se upoznate s radom APURI studentica i studenata te se zakačite za njihove studentske radove koji će vam se toliko svidjeti da ćete ih poželjeti ponijeti sa sobom! Ovom značajnom izložbom nastojimo stvoriti prilike za nova poznanstva, zabavu, učenje, razgovor, ali i priliku da svi zainteresirani pronađu originalno i unikatno umjetničko djelo. Spajamo tako ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti koji se predstavljaju riječkoj publici", naglašavaju organizatori.

Čak 20-ak autora i autorica na Sajmu izlažu svoje najbolje radove, a koji će napokon na jedan dan oživjeti u galeriji. Radovi su to koji će se rado udomiti.

Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata sa širom javnosti. Tijekom jednodnevnog događaja izlagačice i izlagači će prikazati svoje radove, povezati se s građankama i građanima te potencijalno stvoriti prostor za buduće suradnje.

Studenticama i studentima prilika je ovo i za stjecanje praktičnog iskustva, razvoja prezentacijskih vještina, dok će se javnosti prezentirati prednost unikatnog umjetničkog rada u odnosu na komercijalni proizvod.

Satnica:
Od 15 do 20 sati – Sajam studentskih radova
Od 20 do 22 sata – druženje uz Sve boje jazza

Više sa portala torpedo.media ...