Savjet mladih PGŽ-a posjetio Gimnaziju Andrije Mohorovičića

Autor: Marina Pauletić 06.10.2022

savjet_mladih_pgz_posjet_gam

Savjet mladih PGŽ-a započeo je sa svojim posjetima srednjim školama u svrhu približavanja Savjeta mladima

RIJEKA - Savjet mladih Primorsko goranske županije je započeo jednu od svojih aktivnosti, a to je fizički odlazak u srednje škole. Savjet će kroz ovu aktivnost približiti Savjet svim mladima na području Županije kroz fizički odlazak u škole i fakultete. Cilj je održati prezentacije u srednjim školama kako bi se potakla proaktivnost mladih na način njihovog aktivnog uključivanja u osmišljavanje, organiziranje i provođenje aktivnosti s ciljem unapređenja položaja mladih u društvu. Tijekom raznih prezentacija u školama i fakultetima mladi će moći upoznati djelokrug i rad Savjeta te način na koji oni sami mogu sudjelovati u radu Savjeta mladih njihove Županije.

Savjet mladih Primorsko-goranske županije jučer je posjetio Gimnaziju Andrije Mohorovičića gdje su Učeničkom vijeću i ostalim učenicima prezentirali rad Savjeta mladih te način na koji mogu komunicirati sa Savjetom, uključiti se u rad Savjeta te davati razne prijedloge.

Isto tako, započeli su i sa „sandučićima“ Savjeta mladih koje će postaviti po srednjim školama i fakultetima naše Županije. Sandučići su namijenjeni ostavljanju poruka za Savjet gdje će srednjoškolci i studenti davati direktne prijedloge, probleme i ideje. Sandučići će služiti kao direktan način komunikacije između Savjeta mladih i učenika/studenata.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...