Sedmi po redu HoHoHo Run, humanitarna božićna utrka ove nedjelje

Autor: Marina Pauletić 08.12.2022

wp-content/uploads/2019/12/hohoho-run-molo-longo-run-rijeka-4.jpgfoto: arhiva

Prikupljena sredstva donirat će se Udruzi Socijalna samoposluga-kruh Sv.Elizabete te korisnicama Udruge SOS Centar za nenasilje i ljudska prava.

Rijeka - U organizaciji Sportsko rekreativne udruge Torpedo Runners u nedjelju, 11. prosinca 2022. godine na Molo longu u 11 sati održat će se 7. izdanje humanitarne božićne utrke HoHoHo Run te prigodni blagdanski program za sve dobne skupine građana.

Sva prikupljena sredstva od kotizacija, bogate tombole koju su osigurale brojne tvrtke i pojedinci, slastica, kuhanog vina i čaja te gastro ponude učenika Ugostiteljske škole iz Opatije donirat će se Udruzi Socijalna samoposluga-kruh Sv.Elizabete te korisnicama Udruge SOS Centar za nenasilje i ljudska prava.

Utrka HoHoFun je revijalna utrka na 2.5 km sa startom u 11 sati, dok je HoHoFiveRun na 5 km natjecateljskog karaktera, a starta u 12 sati, obje ispred zgrade terminala. U HoHoFun utrci mogu sudjelovati sve dobne skupine građana; od najmlađih do najstarijih, šetnjom ili trčanjem, kao i njihovi četveronožni ljubimci. U okviru ovog humanitarno-sportsko događanja održat će se i mini sajam uz prigodnu prodaju božićnih ukrasa te iznimno bogata tombola u kojoj simboličnom donacijom mogu sudjelovati svi građani. Za istaknuti je da je baš svaka tombola dobitna. Novost je supertombola s vrijednim umjetničkim predmetima.

Svi zainteresirani natjecatelji za obje utrke mogu se prijaviti putem online obrasca, dok kotizaciju plaćaju na dan njenog održavanja, kada će dobiti i kapicu Djeda Mraza. Oni koji se za dolazak odluče u posljednji trenutak prijaviti se mogu na licu mjesta već od 10 sati.

Glavni sponzori ovih utrka su Intersport i OPG pčelarstvo Kamber, uz podršku Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Erste banke, KD Čistoća, Male galerije Bruketa, Ad Gallery d.o.o. PIK-a Rijeka, Radnika iz Opatije, Mesnice Čučković i niza drugih pojedinaca i poslovnih partnera.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...