Sklopljena nova suradnja Obrtničke komore PGŽ i Veleučilišta PAR

Autor: Marina Pauletić 12.04.2023

obrtnicka_komora-67592

Sporazumom je ugovoren popust od 20% na cijenu programa za sve obrtnike s područja Primorsko-goranske županije, članove njihovih užih obitelji i zaposlenike obrtnika.

Rijeka – Danas su osnivačica i dekanica Veleučilišta PAR doc. dr. sc. Gordana Nikolić i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr. sc. Emil Priskić potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji.

Sporazumom je ugovoren popust od 20% na cijenu programa za sve obrtnike s područja Primorsko-goranske županije, članove njihovih užih obitelji i zaposlenike obrtnika, ukoliko upisuju neki od obrazovnih programa u ponudi Veleučilišta PAR. Osim navedene pogodnosti, prvih pet upisanih ostvaruje i pravo korištenja vaučera u iznosu od 100 eura za školarinu. Veleučilište PAR nudi brojne programe obrazovanja, koji uključuju i studijske programe preddiplomskog i diplomskog studija te programe cjeloživotnog obrazovanja.

Nakon uspostavljenih suradnji s udruženjima obrtnika, ovo je regularan slijed uspješne suradnje Veleučilišta PAR i obrtničkog sustava na području naše županije, kazala je gđa. Nikolić.

Predsjednik Obrtničke komore PGŽ je iskazao je zadovoljstvo sklopljenom suradnjom te naglasio kako je izuzetno važno što je Veleučilište PAR prepoznalo obrtništvo kao značajan dio gospodarske cjeline naše zajednice. Gosp. Priskić je dodao i kako Obrtnička komora PGŽ planira donošenje mjera za poticanje obrazovanja i dodatnih edukacija kroz sufinanciranje programa Veleučilišta PAR.

Upravo obrtnici predstavljaju veliki potencijal u području cjeloživotnog obrazovanja, budući da djeluju u okruženju koje se brzo i kontinuirano mijenja. Ovime će za njih napredovanje i učenje novih znanja i vještina postati još dostupnije.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...