Studenti Pomorskog fakulteta darivali najmlađe pacijente

Autor: Marina Pauletić 05.12.2022

kantrida_donacija

Studentski zbor Pomorskog fakulteta uručio je slatku donaciju.

Rijeka - Klinika za pedijatriju KBC-a Rijeka primila je danas slatkiše, školski pribor te plišance za djecu. Riječ je o donaciji prikupljenoj u humanitarnoj akciji Studentskog zbora Pomorskog fakulteta, a namjena joj je olakšati boravak najmlađim pacijentima na Kantridi.

Na slatkim darovima u ime KBC-a Rijeka studentima se zahvalila predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. Iva Bilić Čače pohvalivši humanitarnu notu studentskih aktivnosti u ovo blagdansko vrijeme i izrazivši nadu da će se akcija nastaviti i iduće godine.

Ispred Pomorskog fakulteta prikupljene darove „pomoraca dobrih srca“ predali su dekanica prof. dr. Ana Perić Hadžić, predsjednik Studentskog zbora Pomorskog fakulteta u Rijeci Alen Mataić i njegova zamjenica Nina Vukelić. Humanitarna akcija prikupljanja darova na Pomorskom fakultetu je na štandu postavljenom u prizemlju fakulteta trajala tri dana, od 30. studenoga do 2. prosinca, a studenti i djelatnici prikupljenim donacijama uljepšali su blagdane djeci u bolnici i razveselili ih povodom Svetog Nikole.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...