Studentska praksa u fokusu radionice održane na Filozofskom fakultetu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 15.06.2022

Filozofski_fakultet_radionica__2_

Tako su predstavnici partnerskih institucija projekta PerPeTuUm aGile i poslodavaca te sveučilišni nastavnici ukazali na najčešće probleme s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu sa studentima na praksi, ujedno ponudivši i prijedloge za njeno unaprjeđenje.

Rijeka - 13. i 14. lipnja na Filozofskom fakultetu u Rijeci održana je dvodnevna radionica Davanje povratnih informacija studentima tijekom prakse na kojoj su sudionici međusobno razmijenili svoja iskustva u provođenju studentske prakse. Tako su predstavnici partnerskih institucija projekta PerPeTuUm aGile i poslodavaca te sveučilišni nastavnici ukazali na najčešće probleme s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu sa studentima na praksi, ujedno ponudivši i prijedloge za njeno unaprjeđenje. Voditelji radionice su bili Marta Berčić, profesorica sociologije i Bernard Šešo, magistar psihologije, iz Društva za istraživanje i potporu (DIP).

Radionica je održana u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Filozofski_fakultet_radionica__1_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...