Super povoljno učlanjivanje: Gradska knjižnica Rijeka u petak ima akciju “u pola cijene”

Autor: Ana Šumanović 07.12.2022

wp-content/uploads/2021/12/gradska-knjiznica-rijeka-1-2400x1524_c.jpg

Tako se u petak 9. prosinca svi od 0 do 110 godina starosti mogu upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici Rijeka za simboličnih 26,37 kuna.

Rijeka - Gradska knjižnica Rijeka ove godine obilježava 60. obljetnicu formalnog nastanka prethodnice Gradske biblioteke Rijeka, a tim povodom u petak 9. prosinca prepolovljava godišnju članarinu te će ona u petak iznositi samo 26, 37 kuna. Za cijenu manju od cijene jednog burgera, na godinu dana ćete na raspolaganju imati tisuće knjige raspoređenih na raznim ograncima Gradske knjižnice. Dobne granice nema.

Upis/obnova članstva se mogu izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice (Središnji odjel Palača Modello, Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor - Dječja kuća, Narodna čitaonica, ogranci Drenova, Zamet, Turnić, Trsat, Knjižnica Čavle, Knjižnica Vid Omišljanin).

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučuje se da potrebnu upisnicu sami ranije preuzmete, isprintate i već pripremljenu donesete na željenu lokaciju. Upis je moguće izvršiti i online putem Rijeka City Card portala ovdje.

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, ovo je i mala zahvala za svo strpljenje tijekom ovogodišnjih zatvaranja Središnjeg odjela Filodrammatica i Palača Modello koji su prolazili pripreme za selidbu u novu knjižnicu u kompleksu „Benčić“.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...