Sveučilište za 3. dob, predavanje: Rodno uvjetovano nasilje iz perspektive feminističke pedagogije

Autor: Marina Pauletić 21.11.2023

wp-content/uploads/2018/04/filozofski-fakultet-1.jpgFoto: arhiva

Podsjećamo, program i novosti Sveučilišta za 3.dob moguće je pratiti zaprimanjem obavijesti mailom, telefonom kao i na službenim mrežnim stranicama.

Rijeka - Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijekom, zainteresiranim građankama i građanima s prebivalištem u PGŽ, starijim od 55 godina, sa završenom srednjom školom i više, nudi novi ciklus kratkih besplatnih predavanja u sklopu projekta Sveučilište za 3. dob.

U srijedu, 22. studenog s početkom u 17 sati, na Filozofskom fakultetu (učionica 138) Sveučilišta u Rijeci održat će se besplatno predavanje naziva „Rodno uvjetovano nasilje iz perspektive feminističke pedagogije“. Predavačica je prof. dr. sc. Sofija Vrcelj, (FFRI).

„Koristimo priliku najaviti kratko besplatno predavanje Centra za genetičku edukaciju Medicinskog fakulteta u Rijeci, koje će se održati u sljedeću srijedu, 29. studenog 2023., na Filozofskom fakultetu, učionica 138. Predavačica je izv. prof. dr. sc. Nina Pereza, (MEDRI)“, poručili su organizatori.

Podsjećamo, program i novosti Sveučilišta za 3.dob moguće je pratiti zaprimanjem obavijesti mailom, telefonom kao i na službenim mrežnim stranicama:
• e-mail: 3dob@uniri.hr i telefona 051 854-861,
• web: direktna poveznica.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...