Time to move u CTK Rijeka! Informiraj se o mogućnostima mobilnosti

Autor: Marina Pauletić 12.10.2023

Informaticki-tecaj-za-umirovljenike-u-CTK-Rijeka-1-1067x800 Foto: arhiva

Ove godine CTK Rijeka donosi nekoliko aktivnosti na koje se možete pridružiti i saznati kako je lako zaputiti se u Europu.

Rijeka - Listopad je vrijeme kada Centar tehničke kulture Rijeka, kao Eurodesk multiplikator, mlade osobe informira o mogućnostima za mobilnost u svrhu učenja, volontiranja, osposobljavanja ili zaposlenja. Ove godine CTK Rijeka donosi nekoliko aktivnosti na koje se možete pridružiti i saznati kako je lako zaputiti se u Europu.

U petak 20. listopada, od 14:00 do 16:00 sati CTK Rijeka fokus stavlja na razmjene mladih. Radionica „Europske mogućnosti za mlade: Razmjene mladih“ ponudit će prisutnima više informacija o samim razmjenama mladih i organizacijama koje organiziraju razmjene mladih, a mlade osobe koje su bile na razmjeni mladih podijelit će svoja iskustva sudjelovanja na razmjeni mladih. Prijave za radionicu su obavezne putem online obrasca.

plakat_ctk_-62931

Zadnji dan mjeseca u kojem se diljem Europe provodi Time to move kampanja, utorak 31. listopada, CTK Rijeka priprema online radionicu „Europske mogućnosti za mobilnost mladih“ od 13:00 do 14:00 sati, na kojoj će se govoriti o mogućnostima koje različiti programi kao što su Erasmus+ ili Europske snage solidarnosti pružaju mladima kako bi učili, volontirali ili radili u nekoj od europskih organizacija. Predstavit će se alati koji zainteresiranima mogu pomoći da budu u toku s informacijama, kao i neke prilike za odlazak na mobilnost. Radionica je online, a prijava je zato obavezna putem online obrasca.

plakat_ctk_

U aktivnosti Time to move kampanje moguće je uključiti se i istražujući interaktivnu mapu svih događanja u Europi, kao i sudjelujući u izazovu na društvenim mrežama, igrajući online escape room s ekipom ili slušajući „Talkative Tuesday“ na Spotifyju. Više o svemu saznajte na Time to move webu.

Sve navedene aktivnosti financijski podupiru Agencija za mobilnost i programe EU, Središnji državni ured za demografiju i mlade, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...