"Torpedo days" ovog petka u Proizvodnom parku Torpedo

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.09.2022

wp-content/uploads/2021/12/Odr%C5%BEano-drugo-izdanje-Torpedo-daysa-12.jpg

Već tradicionalno događanje organizira Riječka razvojna agencija Porin, a namijenjeno je kako poduzetnicima, tako i osnovnim školama i drugim zainteresiranim institucijama.

Rijeka - U Proizvodnom parku Torpedo, na adresi Milutina Barača 60, u petak, 15. rujna treću godinu za redom održat će se manifestacija „Torpedo days“. Već tradicionalno događanje organizira Riječka razvojna agencija Porin, a namijenjeno je kako poduzetnicima, tako i osnovnim školama i drugim zainteresiranim institucijama.

U programu će sudjelovati i poduzeće Yaskawa Electric koje je jedno od vodećih svjetskih proizvođača na području pogonske tehnologije, industrijske automatizacije i robotike, osnovani 1915. godine sa sjedištem u Kitakyushu u Japanu.

Nakon panel diskusije, organizirat će se B2B matchmaking poduzeća slovenskih i riječkih poduzetnika. Nakon toga u organizaciji i Podjetniškog inkubatora Kočevje organizirat će se „Prezentacija Kubo robotike“ za osnovne škole i druge zainteresirane institucije te praktični prikaz 3D tehnologija i mogućnosti suradnje sa Proizvodnim parkom Torpedo.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se putem online obrasca, a na mrežnim stranicama razvojne agencije Porin dostupan je i program manifestacije.

Torpedo-Days-03
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...