Tower Centar Rijeka ovog vikenda slavi rođendan i priprema mnoštvo iznenađenja

Autor: Marina Pauletić 08.11.2022

wp-content/uploads/2018/05/tower-centar-rijeka-2.jpg

Tijekom četiri dana kupci će moći uživati u zabavnom programu i brojnim nagradama.

Rijeka - Tower Center Rijeka slavi „Sweet 16!“ Pridružite se velikom slavlju i zabavite se na proslavi velikog 16. rođendan ovog vikenda od 10. do 13. studenoga 2022. Ulovite najbolje rođendanske popuste, ostvarite duple bodove na Golden Tower kartici, osvojite mali znak pažnje, dobro se zabavite uz koncert Marka Kutlića, a za najmanje tu je dan ispunjen predstavama i zabavom.

Riješi modni zadatak i osvoji nagradu (7.-.13. studeni)

U rođendanskom tjednu, Tower Center Rijeka nagrađuje baš svaki dan, ali osvojiti nagradu nije nimalo lako! Svaki dan Towerov stilist složit će jednu modnu kombinaciju, obući lutku u izlogu na 3. katu, i to od glave do pete, sa šest različitih modnih komada. Svaki modni komad je iz druge trgovine (npr. čarape od Galilea, tenisice od Adidasa, hlače od Tommy Hilfigera, jakna od Replaya…), a zadatak igrača je da pogodi trgovine iz kojih dolaze i ukupnu cijenu cijelog stajlinga. Letak za igru moguće je pronaći u svakoj trgovini, na infopultu ili na 3. katu. Svaki dan jednog dobitnika nagrađuju s 500 bodova (500 kuna) na Golden Tower kartici. Sedam modnih kombinacija, sedam nagrada i sedam sretnih dobitnika.

tower-31056

Zavrti sretno Towerovo kolo (10.-13. studeni)

Svi volimo poklone, a Tower povodom svoga rođendana voli darivati svoje vjerne kupce. Tijekom rođendanskog vikenda, svi kupci koji ostvare kupovinu veću od 200,00 kuna, na 4. katu Tower Centra Rijeka mogu zavrtjeti sretno kolo i osvojiti neku od zanimljivih nagrada.

Marko Kutlić u Tower Centru Rijeka (12. studeni)

U subotu, 12. studenog 2022., s početkom u 19 sati u Tower Center Rijeka na 4. kat, stiže Marko Kutlić, jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove mlade glazbene scene. Karijera ovog mladog glazbenika obilježena je uspjesima, nagradama struke i publike te ono najvažnije, hit pjesmama. Markovi samostalni nastupi i koncerti posebna su pak glazbena priča, vjerujemo da publika u Tower Centru Rijeka neće biti razočarana.

Nedjelja za one koji će tek imati 16 (13. studeni)

Nedjelja, 13. studeni 2022., je rezervirana za one najmlađe koji još nemaju 16 godina, ali obožavaju dolaziti u Tower Center Rijeka. Najmlađa publika imat će priliku uživati u dječjim predstavama, kao i brojnim drugim atraktivnim zabavljačima poput žonglera, hodača na štulama uz mnoštvo balona i zabave.

Predstava „Veseli Balogov cirkus“ (13. studeni)

U nedjelju će se održati i predstava „Veseli Balogov cirkus“ s početkom u 11 sati nan 4. katu. Interaktivna, zabavna i poučna predstava prati dva klauna koja nastupaju u cirkusu, ali pred sve manje i manje publike. Klauni su žalosni i razmišljaju koje drugo zanimanje odabrati. Dok razmišljaju čime se baviti govore stihove Zvonimira Baloga iz njegove Zbirke pjesama: „100 Najzanimanja: Manekenka, Nogometaš, Zubar, Stjuardesa, Kuhar, Mesar, Vodoinstalater, Zahodska dama, Dijete...“ Na kraju ipak postaju svjesni da je njima miliji jedan dječji osmijeh od svega te da su potrebni kako bi djeca mogla sretno rasti, a samo dijete koje sretno raste postane i sretan čovjek.

Predstava „Tko to tamo prlja“ (13. studeni)

Istog dana, u nedjelju, održat će se predstava „Tko to tamo prlja“ s početkom u 18 sati, također na 4. katu. Radi se o interaktivnoj predstavi s plesnim sekvencama, gdje se kroz glumu i igru potiče najmlađe gledatelje da razmišljaju i vode brigu o životnoj sredini i da postanu svjesni važnosti čiste i zdrave okoline.

Rođendanska proslava dolazi s puno atraktivnih popusta i pogodnosti. Tijekom četiri dana proslave, Tower će darovati duple bodove na Golden Tower kartici. Drugim riječima, kupci za potrošenih 100 kuna umjesto jednog boda, osvajaju dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, možete ju napraviti u samo nekoliko minuta na Info pultu Centra ili putem Tower mobilne aplikacije. Popuste i pogodnosti provjerite na službenoj stranici Tower Centra Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...