U 3. maju počelo rezanje limova pontona za Lenčev dok

Autor: Sanja Tumara 27.07.2023

3__maj_rezanje_limova_8

Planiraju se dvije novogradnje kojima će se zamijeniti postojeći pontoni doka u brodogradilištu Viktor Lenac s ciljem njegove temeljite obnove.

Rijeka – U Brodogradilištu 3. maj počelo je rezanje limova prvog pontona doka 11 za novogradnju 735. Planiraju se dvije novogradnje kojima će se zamijeniti postojeći pontoni doka u brodogradilištu Viktor Lenac s ciljem njegove temeljite obnove. Naime, Lenčev dok 11 je trenutno izvan funkcije jer je izgubio certifikate za rad pa trećemajci moraju što prije završiti posao, kako bi dok ponovno počeo „zarađivati“.

- Dok 11 je od iznimnog značaja za Viktor Lenac i njegovo buduće poslovanje, budući da čini gotovo trećinu prihoda i trećinu bruto marže, rekla je predsjednica uprave Viktora Lenca Sandra Uzelac, koja je pokrenula rezač.

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izrazio je zadovoljstvo što 3. maj dolazi do poslova i pohvalio je vlasnike Brodogradilišta Viktor Lenac, koji su 3. maju omogućili nove poslove.

Na prigodnoj svečanosti uz predstavnike naručitelja, bili su i predstavnici Primorsko-goranske županije i Vlade Republike Hrvatske.

3__maj_rezanje_limova_01
3__maj_rezanje_limova_06
3__maj_rezanje_limova_07
3__maj_rezanje_limova_02
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...