U Autotrolejovim autobusima u prva dva tjedna 2023. godine putne karte neće se prodavati kod vozača

Autor: Marina Pauletić 30.12.2022

Autobus-Autotroleja-1200x800

Za kupnju karata u tom razdoblju korisnicima su na raspolaganju prodajna mjesta KD Autotrolej, te kiosci (Tisak plus, Inovine), kao i web trgovina.

Rijeka - KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako se u periodu od 1. do 14. siječnja 2023. godine putne karte kod vozača neće prodavati. Za kupnju karata u tom razdoblju korisnicima su na raspolaganju prodajna mjesta KD Autotrolej, te kiosci (Tisak plus, Inovine), kao i web trgovina www.rijekacitycard.hr.

U navedenom razdoblju propisana je kupnja karata u eurima i kunama, a povrat razlike isključivo u eurima. Ovakva odluka donijeta je kako se ne bi utjecalo na dinamiku prijevozne usluge, odnosno kako bi se izbjeglo usporavanje linija radi procesa kupnje karata i povrata novca.

Za kupnju karata u tom razdoblju korisnicima su na raspolaganju prodajna mjesta KD Autotrolej, te kiosci (Tisak plus, Inovine) , kao i web trgovina www.rijekacitycard.hr.

Sukladno propisima, papirnate karte (cvikalice), bile s prikazom cijene u kunama ili s dvojno prikazanim cijenama, bit će u opticaju do isteka zaliha.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...