U centru Rijeke otvoren salon ljepote „Freya Health & Beauty“

Autor: Marina Pauletić 30.01.2023

salon_freya

Moto salona je „Njega dostupna svima“, što se najbolje može vidjeti kroz pristupačne cijene usluga.

Rijeka - Salon „Freya Health & Beauty“ otvoren je prošlog tjedna na adresi Frana Kurelca 4 u Rijeci. Radno vrijeme salona je od utorka do petka u periodu od 9 do 19 sati te subotom i nedjeljom od 10 do 19 sati, dok je ponedjeljkom zatvoren. Radno vrijeme je formirano tako kako bi usluga bila dostupna i ljudima koji nemaju slobodnog vremena tijekom tjedna ili rade smjenski rad.

Moto salona je „Njega dostupna svima“, što se najbolje može vidjeti kroz pristupačne cijene usluga.

salon_freya-69385

Salon „Freya Health & Beauty“ nudi usluge njege lica, njege tijela, elektrostimulaciju i masaže. U osnovi, salon je koncentriran na medicinsku kozmetologiju, odnosno preventivnu njegu i higijenu lica i tijela, antiageing programe, programe prehrane i hidratacije kože koji se izvode na aparatima kao štosu mezoterapija i dermapen (micro i nanoneedling), dok se pored manualnih masaža nude i elektrostimulativne koje putem vibracija, kontrakcija pomažu u otklanjanju viška kilograma i boli u mišićima što doprinosi boljem efektu same masaže.

Koncept interijera salona zamišljen je tako da se izađe iz monotonog, stereotipnog i sterilnog načina uređenja salona ove vrste. Iako dekor samog salona nije kopija salona iz 19. stoljeća, obzirom na činjenicu da isti nisu postajali, koncept jeste prilagođen većini interijera tadašnjih rezidencija višeg građanstva u starom dijelu grada Rijeke. Time smo željeli donijeti izgled i stil elitističke industrijske Rijeke tog vremena, dok s cijenama usluga želi biti dostupnim svim građanima, što predstavlja Rijeku kakva je oduvijek bila – dobrodošla za sve.

U promotivnom periodu do 1. ožujka cijene usluga u salonu snižene su 20%.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...